Suveren vinner i Skaaret Open 2016

Lørdag 24 september var landets beste fotballgolfere nok en gang samlet til dyst for å konkurrere om seieren i Skaaret Open, som er en del av Norgescupen i fotballgolf. Totalt stilte i overkant av 40 spillere til start denne varme høstlørdagen, og temperaturen på det som skjedde på banen var det heller ikke noe å si på.

I herrklassen var det den gamle Vålerenga- og landslagsspilleren Egil «Snapper’n» Johansen som trakk det lengste strået. Med 55 spark på 18 hull, hadde han til slutt hele 6 spark ned til tre spillere som alle gikk på 61 spark. Kåringen av andre- og tredjeplass måtte avgjøres på omspill. Det var til slutt Daniel Novak som gikk seirende ut av den duellen og tok med dét andreplassen. Fredrik Enevold ble nummer tre, mens Simon Larsen måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen.

I dameklassen var det langt tettere i toppen. Etter 18 hull stod Susanne Berg og hjemmefavoritten Ane Bjerke begge med 71 spark, og det hele måtte avgjøres med omspill. Det holdt imidlertid med ett omspillshull, da Ane viste sitt favorittstempel verdig og avgjorde konkurransen til sin fordel. Ane er én av ytterst få nordmenn som satser internasjonalt i fotballgolf, og er for tiden ranket som nr. 2 i verden etter blant annet seier i årets EM. Ane var godt fornøyd med turneringsseieren men sa likevel at runden var litt «litt stang ut», da hennes personlige rekord på hjemmebanen er langt bedre enn lørdagens vinnerscore.

Caroline Odden tok tredjeplass i kvinneklassen med 72 spark, kun 1 spark fra å kunne gå i omspill om seieren.

Vi i fotballgolf gratulerer alle vinnere og deltakere med flotte prestasjoner!

Resultater herrer (18 hull)

1. Egil Johansen – 55 spark

2. Daniel Novak – 61 spark (etter omspill)

3. Fredrik Enevold – 61 spark (etter omspill)

4. Simon Larsen – 61 spark (etter omspill)

5. Espen Enevold – 62 spark

Resultat damer (18 hull)

1. Ane Bjerke – 71 spark (etter omspill)

2. Susanne Berg – 71 spark (etter omspill)

3. Caroline Odden – 72 spark

4. Marte Haga – 75 spark

5. Nina Jørgensen – 79 spark

Nye innlegg

Følg oss