Nervepirrende avslutning i Skaaret Open!

Fotballgolfturneringen Skaaret Open gikk av stabelen i slutten av september, og med mildt høstvær og 30 deltakere på startstreken, lå alt rette for store prestasjoner og innbitt kamp om seieren. Og spennede ble det.

Det ble spilt slagkonkurranse over to runder. Det vil si at vinneren var spilleren som brukte færrest mulige spark fordelt på 36 hull. Da 36 hull var spilt stod imidlertid både Simon Larsen og Magnus Nordli med 110 spark, og måtte derfor ut i omspill om seieren. I omspillet trakk Larsen det lengste strået, og kunne med det la seg krone som vinner av historiens første Skaaret Open-turnering.

Bak de to i tet var det imidlertid også svært jevnt. Jan Aksel Odden knep tredjeplassen med 111 spark, rett foran Lasse Eriksen, Kjell Magnussen og Kim Oldebråten som alle gikk på 112 spark.

Det var også hyggelig å se hvor mange barn og unge som deltok i turneringen! Turneringsledelsen kan bekrefte at alle sparket godt fra seg, og man kan regne med at flere av disse vil kunne melde seg på i toppen til neste år.

Gjermund Sørstad fra Lierposten var også til stede for å dekke turneringen. En stor takk rettes til Gjermund for flotte bilder og et to siders oppslag i Lierposten!

Vi i Fotballgolf.no håper alle deltakere var fornøyde med turneringen, og håper å se alle (og gjerne mange flere) tilbake for nye turneringer i 2015!

Nye innlegg

Følg oss